15/11/08

contra mundum

*

un pensament fugaç, una imatge amable, un somriure als llavis... l'anhel d'un petó distret. Sense pensar-hi massa el batec del cor s'accelera i la pell, sensible a l'instant, s'eriça. El frec tímid de les mans que temen anar més enllà...
...i del fons de tot de les entranyes s'escapa un buf d'aire que es fa sentir arreu de la sala. Un sospir encantat, un missatge per dir, un entorn favorable i tot llest per triomfar.

Qui vulgui que escolti que jo tinc coses a dir!!!

Obre els teus ulls a les carícies i sent l'escalfor dels meus ulls. No m'ensenyis les urpes, que jo les vull cobrir de flors. No m'escupis paraules, regala'm cançons.

Demà al bosc els camins encara et duran a la clariana, aquella de les tres alzines. Des d'allà se senten les campanes i la seva música m'atrapa...
...ara em sembla que sento les ondulades notes d'una cançó violeta... si véns, ballaré per tu una dansa antiga que converteix l'energia del sol en màgica llum!

*
no és només un somni...

*

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola beautiful!!! COM ESTÀS?????
Quan ens veiem? Quan tornem a fer un ei si pot ser? Quan anem a ballar a la plaça del rei??? véns aquest divendres al concert dels pastorets(veure correu)???

Loli ha dit...

Esto es carne de yosoydeesas